Din förändring i livet
börjar i köket
Chefs Camp är ett sju månader långt "träningsläger" i ett riktigt restaurangkök. Efter traineeperioden på restaurangen Skörden är du redo att stå på egna ben och ta ett kockjobb. Chefs Camps mål är öka antalet kockar i krogbranschen och samtidigt ge unga i utanförskap en snabb väg till gemenskap och ett riktigt bra yrke.
Våra ambassadörer
Partners
Vi står bakom Chefs Camp
Chefs Camp har startats av kocken och krögaren Melker Andersson, tillsammans med entreprenörerna Alexander Throne-Holst och Casten von Otter, bägge tidigare framgångsrika ledare inom svenska näringslivet. Huvudansvariga coacher på Chefs Camp är de erfarna kockarna Jimmy Lappalainen och Claes Grahn-Möller. Chefs Camp bygger också på våra gästers engagemang och på våra ambassadörers viktiga arbete.
Chefs Camp + Skörden
På Chefs Camp lär du dig laga mat direkt på plats i köket, på en riktig krog med riktiga gäster och riktiga råvaror.
Om sju månader kan du vara en riktig kock!
Chefs Camp är till för unga som gillar att laga mat och vill arbeta som kock på restaurang. Även om du inte pratar bra svenska är du välkommen att söka. Du behöver inga förkunskaper av varken matlagning eller erfarenhet av att ha jobbat på restaurang.
Däremot är det bra om du:
• Är intresserad av mat
• Är målmedveten
• Gillar högt tempo
• Är en lagspelare
• Är positiv och schysst mot andra
• Har lätt att ta instruktioner och följa regler
Det är lätt att söka till Chefs Camp. Du börjar med att fylla i formuläret via länken. Om du blir uttagen till intervju hör vi av oss till dig inom kort. Chefs Camp tar in trainees löpande, därför behöver du inte tänka på något sista ansökningsdatum!